Window Tint
Remote Control

Далечински

Switch

Прекидач

Mobile Phone

Мобилен

Logo

Click Tint е продукт дизајниран да се доградува на веќе постоечко стакло. Самолепливата “smart“ фолија го претвара секое веќе постоечко проѕирно стакло во непроѕирно, само со еден клик од вашиот мобилен, специјално вграден прекидач или далечински управувач.

Logo

Примена

Click Tint е модерно решение кога се во прашање приватноста, естетскиот изглед и функционалноста. Едноставната употреба ја прави оваа паметна фолија да биде доста популарно решение во многу домови, канцеларии, здраствени установи, конференциски сали, спа центри, хотели, молови и сл.

Image two
Image one

Click-Tint за модерен дом

Уживајте во приватноста и минималистичниот изглед.

Click-Tint e идеална алтернатива за завесите која нуди приватност кога ви е најпотребна, повеќе светлина која ви овозможува да уживате во сончевите денови

Image two
Image one

Click-Tint за вашиот хотел

Click-Tint допринесува за повеќе удобност и луксуз и ќе го направи вашиот хотел поразличен од другите.

Идеално решение за модерни динамични прегради помеѓу собите.

Image two
Image one

Click-Tint во вашата ординација

Додајте модерен изглед на вашата ординација. Click-Tint паметната фолија ќе додаде чувство на ефикасност и чистота како и минималистички дизајн кој ќе ја направи вашата ординација да изгледа по-сериозно и ќе доведе чувство на сигурност кај вашите пациенти.

Click-Tint фолијата прави да просторот изгледа отворено што овозможува поголема поврзаност со пациентит, а истовремено со еден клик ја одржува приватноста на високо ниво.

Image two
Image one

Click-Tint за вашите канцеларии

Модернизирајте ја вашата канцеларија и отфрлете ги монтажните прегради и несакани ѕидови.

Со Click-Tint до загарантирано подобра и помодерна работна околина, повеќе фокус и помалку дистракција со клик на едно копче.

alt

За Производот

Click Tint фолијата со помош на електричен напој дава мат ефект односно го претвара обичното проѕирно стакло во непровидно.

Фолијата се состои од кристали кои при додавање на електричен напон се порамнуваат на една иста страна и го претвараат стаклото во провидно додека при исклучување на електричниот напон кристалите се порамнуваат така да фолијата дава мат и непровиден ефект со млечно бела боја.

Click Tint фолијата е достапна во ширина од 1.8м. Доколку површината која сакате да ја покриете е поголема од 1.8м тогаш се аплицираат две или повеќе фолии една до друга со меѓусебна оддалеченост од 1 милиметар.

Зошто Click-Tint?

Приватност

A map is loading

Побарајте Понуда!

Приватност на Click.

Иновативна технологија за прозорци за моментална приватност.

Испратете ни ги вашите димензии и добијте понуда со само еден Click.

Phone

Полињата со симболот '*' се задолжителни.